Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spar målene til United, Ole Gunnar!

Wales-ving Ryan Giggs ser på Manchester United-kompis Ole Gunnar Solskjær som Norges største trussel i morgen. - Får han bare én sjanse, så sitter ballen i mål, sier Giggs.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Derfor har United-vingen trukket Ole Gunnar til side før landskampen, og kommet med en inntrengende bønn til lagkameraten.

- Jeg tok et par ord med Ole og fortalte ham at jeg ikke ville se han score for Norge. Jeg vil at han skal spare alle målene sine til Manchester United, sier Giggs til Ananova.

Giggs kommer til landskampen i Cardiff med to strake tap med United. Han er redd for hva Solskjær, Tore André Flo og Steffen Iversen kan gjøre mot Wales' 1. divisjonsforsvar.

- Norge er berømt for å være et vanskelig lag å slå. De er sterke i forsvar og har gode spisser som Ole, Steffen Iversen og Flo i angrep. De har mye å angripe med, og mange utmerkede spiller i troppen, sier Giggs.

Giggs tror spesielt Solskjær er i toppform for tida. United-spissen scoret to mål på reservelaget før han sluttet seg til landslagsstroppen.

- Norges spillestil er gjerrig og defensiv. De er avhengige av hva deres gode angrepsspillerne kan finne på, sier Giggs som sjøl lanserer Wales' sterkeste spissvåpen mot Norge:

- Ingenting er bedre enn å se John Hartson terrorisere forsvar. Han har den evnen og akkurat nå ser han veldig klar ut. Han er sterk, scorer mål og er god i lufta. En kvalitetsspiller, sier Giggs.