ANNONSØRINNHOLD

- Spår ny «likstue» på London Road

Og kan Arsenal tape hjemme igjen? Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg. 

Oddstipsene fredag
Fredagens oddsanalyser ligger her, dagens holdepunkt kommer i håndball-EM, der Montenegro får tillit.

Lørdagens tips
Dette Oddsprogrammet handler om lørdagen, og der er selvsagt utvalget oddsobjekter langt større. Tre kamper får en tidlig vurdering, og vi går for en godt betalt borteseier i Premier League og en dobbel i Championship. 

Arsenal synes overvurdert på sitt gode navn og rykte, mens det i Championship tilsynelatende er «likstue» når Peterborough spiller.

Dette prøves:

49. Arsenal - West Brom. B (5,50)

Denne spilles single. I tillegg kommer en dobbel fra Championship:

68. Watford - Hull H (2,25)
71. Peterborough - Middlesbrough B (1,90)

Dobbelen gir totalt 4,27. Alle tre kampene har spillefrist 15:55 lørdag.

Styr unna Paris
Ikke reisemålet, men hovedstadens stolte og rike fotballklubb Paris Saint Germain. Lagets manager Carlo Ancelotti uttalte nylig at «hele laget irriterer meg», og vi står langt over lav favoritt-odds på et lag som har vunnet én av de fem siste seriekampene.

Bli web- og mobilspiller!
For å nyttegjøre deg det nye tilbudet fra Norsk Tipping, som er større for «digitale» tippere, er det smart å være web- og mobilspiller. Denne artikkelen hjelper deg i gang: Slik tipper du uten å gå i kiosken 

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstipssider, 365 dager i året! 

Dette er annonsørinnhold, og gjort tilgjengelig i samarbeid med Dagbladets kommersielle avdeling. Se våre annonsørretningslinjer eller kontakt oss på annonse@dagbladet.no for å få vite mer.