Spår tøff OL-vei for hockeygutta

Landslagstreneren bekymret.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Landslagstrener i ishockey Roy Johansen advarer dem som måtte tro at Norge får en lett oppgave med å kvalifisere seg til OL i Vancouver.

Norge møter Danmark, Frankrike og Kasakhstan i kvalifiseringen i Jordal Amfi i februar. Johansen anser, ifølge NRK, Danmark som den tøffeste motstanderen.

- Danmark er i utgangspunktet den vanskeligste motstanderen. De har mange spillere i NHL og AHL (farmerligaen), sier Johansen og håper så mange som mulig av danskenes USA- og Canada-proffer må være igjen i sine respektive klubber når kvalifiseringen spilles.

I helgen ble det klart at Kasakhstan blir Norges tredje motstander. Tøft nok, mener landslagstreneren.

- De ligger mellom A- og B-gruppa, og er en motstander vi bør se opp for. Gruppa blir jevn, ingen tvil om det, mener Johansen.

(NTB)

<strong><b>FÅR DET TØFT:</strong></b> Landslagssjef Roy Johansen tar ikke lett på OL-kvalifiseringen, og advarer alle som tror veien dit er enkel. Foto: LISE ÅSERUD/ Scanpix
FÅR DET TØFT: Landslagssjef Roy Johansen tar ikke lett på OL-kvalifiseringen, og advarer alle som tror veien dit er enkel. Foto: LISE ÅSERUD/ Scanpix Vis mer
Spår tøff OL-vei for hockeygutta

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer