NEDE FOR PACQUIAO. Ricky Hatton er ferdigbokset mot Manny Pacquiao allerede i andre runde. Dommeren startet aldri tellingen. Foto: AFP.
NEDE FOR PACQUIAO. Ricky Hatton er ferdigbokset mot Manny Pacquiao allerede i andre runde. Dommeren startet aldri tellingen. Foto: AFP.Vis mer

Spår vinneren av superkampen etter å ha blitt slått ut av begge to

Ricky Hatton fikk ti runder mot Mayweather og to mot Pacquiao.

(Dagbladet): Engelske Ricky Hatton har hatt den tvilsomme fornøyelsen av å ha blitt slått ut av både Floyd Mayweather jr. og Manny Pacquiao.

8. desember 2007 møtte han verdens rikeste idrettsutøver i MGM Grand Gardens Arena i Las Vegas. Mayweather sendte Hatton i canvasen for godt i tiende runde.

Han har kjent slagkraften til begge bokserne som stiger inn i ringen for den historiske superkampen natt til 3. mai.

Og han har erfart egenarten til begge bokserne.

Engelskmannen mener at Manny Pacquiao har stil. Men at Mayweather vil finne ut av ham.

Ricky Hatton tror Mayweather stiger ut av ringen i MGM Grand i Las Vegas som vinneren.

Dyktig trener Men han mener også at «The Pacman» har en fordel av å ha den dyktige treneren Freddie Roach i sitt hjørne av ringen.

- Manny har stilen til å slå Mayweather. Han har hurtigheten. De raske hendene og føttene. Han er en kjapp southpaw (venstre hånds bokser red.anm.). Med dyktige Roach i sitt hjørne vil det skape problemer for Mayweather, sier Ricky Hatton.

Boksehjerne Men Hatton tror boksehjernen til Mayweather vil avgjøre.

NEDE FOR MAYWEATHER. Ricky Hatton fikk smake en perfekt venstre hook fra Floyd Mayweather. Foto: AP.
NEDE FOR MAYWEATHER. Ricky Hatton fikk smake en perfekt venstre hook fra Floyd Mayweather. Foto: AP. Vis mer

- Vi kjenner alle til det briljante forsvaret til Mayweather. Men hans største styrke er hans evne til å tilpasse seg motstanderen underveis i kampen, sier Ricky Hatton til dailymail.com.

Hatton sier at Pacquiao vil slå mange flere slag enn Mayweather. Men at sistnevnte vil fange opp og unngå de fleste slagene med sitt sterke forsvar.

Usikkert Noe som derimot sprer usikkerhet er det faktum at Ricky Hatton ble trent av Floyd Mayweather sr. før kampen mot Pacquiao.

«The Pacman» sa etter kampen, som ble utkjempet samme kveld for seks år siden, 2. mai 2009, at han egentlig ikke var ute etter å slå ut Hatton.

Allerede i andre runde lå Hatton nede ute av stand til å fortsette. Dommeren fant ingen grunn til å telle ut engelskmannen.

Pacquiao fortalte at han ble overrasket over at Hatton tydeligvis hadde jobbet lite på southpaw-putene i forberedelsene til kampen.

Det mener Hatton også kan bli en stor ulempe for Mayweather som har sin far i treningsapparatet foran gigantkampen natt til 3. mai.

Spørsmålet er om senior tok lærdom av kampen mellom Pacquiao og Hatton. Og Hattons manglende kunnskap om southpaw.

STJERNESMELL EN. Floyd Mayweather utbokset Ricky Hatton i niende og tiende runde. Briten besøkte gulvet i begge rundene før han ble liggende. Foto: AFP.
STJERNESMELL EN. Floyd Mayweather utbokset Ricky Hatton i niende og tiende runde. Briten besøkte gulvet i begge rundene før han ble liggende. Foto: AFP. Vis mer

- Men jeg går likevel tilbake til min magefølelse. Om at Mayweather vil finne ut av Pacquiao og omstille seg. Han vil finne ut hva som må til for å slå Manny underveis i kampen. Floyd er så dyktig på akkurat det, sier Ricky Hatton.

Høydepunktene fra kampen mellom Hatton og Mayweather kan du se ved å klikke på denne youtube-lenken.

Høydepunktene fra kampen mellom Hatton og Pacquiao kan du se ved å klikke på denne youtube-lenken.

STJERNESMELL TO. Manny Pacquiao utbokset Ricky Hatton. Briten fant på ingen måte ut av southpaw-stilen. Foto: AP.
STJERNESMELL TO. Manny Pacquiao utbokset Ricky Hatton. Briten fant på ingen måte ut av southpaw-stilen. Foto: AP. Vis mer