Sparer Sapara for å få solgt ham

På tribunen i morgen.

MÅ STÅ OVER: Marek Sapara hviler mot Karabakh, slik at han ikke skal bli mindre attraktiv. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
MÅ STÅ OVER: Marek Sapara hviler mot Karabakh, slik at han ikke skal bli mindre attraktiv. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no) I morgen kveld spiller Rosenborg kvalifisering til nye Europa League mot aserbajdsjanske Karabakh. Da vil Marek Sapara sitte på tribunen.

Årsaken er at dersom slovaken spiller denne kampen, vil han ikke kunne spille e-cup for en eventuell framtidig klubb denne sesongen. Markedsverdien hans vil da synke betraktelig.

- Ja, det er grunnen til at han spares, sier RBK-trener Erik Hamrén til adressa.no.

Rosenborg har tidligere denne sesongen uttalt at klubben må selge spillere for å ikke ende med blodrøde tall i regnskapet, og flere av RBK-spillerne er attraktive for utenlandske klubber. Tyrkiske Besiktas er interessert i Sapara, og de har ikke gitt opp tross RBKs avslag i vinter.

- Vi ønsker å hente Sapara til Besiktas, og jeg har gitt ledelsen beskjed om å starte forhandlinger med Rosenborg, sier Besiktas-trener Mustafa Denizli.

Samtidig sier Hamrén til TV 2 at han håper suksess i Europa kan føre til at klubben slipper å måtte kvitte seg med spillere. Avansement til Europa League - og kanskje også til utslagsrundene - vil generere inntekter klubben ikke har budsjettert med.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer