Sparker Barthez

Manchester United slipper den franske landslagskeeperen.

Manchester United avslutter kontrakten med keeper Fabien Barthez, franskmannen som er på utlån til Olympique Marseille. Partene er blitt enige om å avslutte kontrakten 30. juni.

Barthez ble lånt ut til Marseille i oktober i fjor, men i og med at overgangen ikke var foregått innenfor det såkalte overgangsvinduet, kunne han ikke spille for den franske toppklubben før i januar. Låneavtalen skulle vare i ni måneder, og den går ut til sommeren, omtrent samtidig med at Barthez' arbeidsforhold med Manchester United opphører.

Den 32 år gamle franske landslagskeeperen kom til United i juni 2000. Overgangssummen var på vel 14 millioner dollar (ca. 100 millioner kroner), men Alex Ferguson kuttet ut franskmannen på slutten av sesongen i fjor etter at han hadde vist dårlig form i flere kamper.

Han ble erstattet av amerikaneren Tim Howard, som kom til Manchester-klubben fra amerikansk fotball og New York/New Jersey MetroStars.

(NTB-Reuters)

SUKSESS I MARSEILL:</B> Det er ikke sikkert Fabien Barthez er lei seg for United-exiten. Her feirer han Marseilles seier mot Liverpool som sikrer kvartfinale i Uefacupen.