UROKRÅKE: Tidligere Rosenborg-spiller, Nicki Bille Nielsen, er i trøbbel. Nå er han sparket fra Lyngby. Foto: Ned Alley / NTB scanpix
UROKRÅKE: Tidligere Rosenborg-spiller, Nicki Bille Nielsen, er i trøbbel. Nå er han sparket fra Lyngby. Foto: Ned Alley / NTB scanpixVis mer

Nicki Bille Nilsen ferdig i Lyngby

Sparket av klubben: - Trodde vi kunne hjelpe ham

Problemene fortsetter for den tidligere RBK-spilleren.

På mandag ble tidligere Rosenborg-spiller, Nicki Bille Nielsen pågrepet i Københavns gater. Nå er spissen sparket fra Lyngby som en konsekvens av dette.

Bille Nielsen returnerte til dansk fotball etter å ha sonet en fengselsdom for vold, men klarte ikke å holde seg unna politiets søkelys særlig lenge. 30-åringen ble pågrepet denne uka, da han skal ha truet en syklist med luftpistol.

- Vi er svært triste av hele situasjonen, for vi hadde selvfølgelig håpet på et annet utfall. Vi trodde vi kunne hjelpe Nicki til en ny tilværelse, sier Lyngby-trener, Mark Strudal, til klubbens hjemmeside.

- Gjorde det riktige

Bille Nielsen har lenge slitt med utenomsportslig bråk, men klubben ville gi ham en ny start og vekke liv i fotballtalentet hans. Slik gikk det ikke.

- Det var derfor klubben gikk inn i dette her, og vi har involvert et stort nettverk av forskjellige personer for å hjelpe Nicki. Vi gjorde det riktige da vi ga ham sjansen, men dessverre lykkes det ikke.

30-åringen er siktet av politiet etter hendelsen i København mandag, men det er ennå ikke avklart om han vil bli straffet i saken.

Bille spilte for Rosenborg i 2013 og 2014. Også da kom han i trøbbel, blant annet for å ha bitt en politimann under en fuktig bytur i København. For den episoden ble han straffet med 60 dagers betinget fengsel og 80 timers samfunnstjeneste.

Bille ble også pågrepet av politiet etter bråk på byen i Trondheim i 2013. Og tilbake i 2009 fikk han betinget fengselsstraff og samfunnstjeneste for å ha delt ut et knyttneveslag.

- Ville ting

Fotballspilleren ble tidligere i år dømt for vold mot en kvinne og besittelse av kokain.

I sommer fortalte han om livet bak murene.

- Det skjedde ville ting. Det var en som fikk helt kokende olje over seg etter å ha spilt om sigaretter i poker. Han endte på sykehuset, forteller fotballspilleren ifølge danske Ekstra Bladet.