Sjef:  Siden Maurizio Zamparini tok over som president i 2002 har Palermo hatt 27 managere.  FOTO: Marcello Paternostro.
Sjef: Siden Maurizio Zamparini tok over som president i 2002 har Palermo hatt 27 managere. FOTO: Marcello Paternostro.Vis mer

Sparket av Palermo to ganger på fem uker

Gasperinos andre forsøk varte i femten dager.

(Dagbladet):  I et desperat forsøk på å unngå nedrykk har Palermo igjen sparket manager Gian Piero Gasperino. Det opplyser klubben i en pressemelding på sin hjemmeside.

Fikk drøye to uker Det var Gasperinos andre forsøk som manager denne sesongen (!).

Først tok han  over sjefstolen da Guiseppe Sannino ble sparket tre kamper ut i sesongen. Den jobben beholdt han til president i klubben,Maurizio Zamparini, var lei 7.februar.

Klubbens neste manager, Alberto Malesani, fikk bare tre kamper før presidenten sa at nok var nok. Og hva var vel mer naturlig enn å ansette Gasperino igjen, noen uker etter han fikk beskjed om at jobben han gjorde ikke var god nok.

Ansetter gammel kjenning
Gasperinos neste periode som manager i Palermo ble heller ingen suksess. I dag fikk han igjen beskjed om at han fikk sparken etter femten dager som manager.

En erstatter er ikke på plass, men italienske medier spekulerer allerede i at det er Giuseppe Sannino som blir den nye sjefen. Sannino ledet også laget de tre første kampene av årets sesong.

Sånn for å sikre at sirkelen er komplett.

Må ha flaks Palermo ligger nest sist på tabellen, og laget har fem poeng opp til sikker plass. Det er ti kamper igjen å spille. President Maurizio Zamparini ber spillerne ta i et ekstra tak i serieinnspurten.

- Vi trenger både litt flaks og spillere som virkelig kjemper og ikke framstår som motløse, sier klubbeier Maurizio Zamparini i en kommentar til trenerskiftet.