Sparket for slipsvalg da favorittlaget gikk til Super Bowl

Bilselger John Stone troppet opp på Chicago-jobben med Packers-slips.

SPARKET FOR FEIRING: Green Bay Packers-quarterback Aaron Rodgers (t.v.) kom med noen trøstende ord til Chicago Bears-kollega Jay Cutler (t.h.) etter at avansementet til Super Bowl var i boks. Kanskje burde også bilselger og Green Bay-fan John Stone holdt feiringen på et minimum da han møtte opp på jobben i Chicago med grønt og gult slips dagen derpå. Stone fikk nemlig sparken for valg av tilbehør. Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Segar
SPARKET FOR FEIRING: Green Bay Packers-quarterback Aaron Rodgers (t.v.) kom med noen trøstende ord til Chicago Bears-kollega Jay Cutler (t.h.) etter at avansementet til Super Bowl var i boks. Kanskje burde også bilselger og Green Bay-fan John Stone holdt feiringen på et minimum da han møtte opp på jobben i Chicago med grønt og gult slips dagen derpå. Stone fikk nemlig sparken for valg av tilbehør. Foto: SCANPIX/REUTERS/Mike Segar Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet): Triumferende skadefryd og vennskapelig mobbing mellom rivaliserende supportere er et dagligdags fenomen på arbeidsplasser over hele verden.

Men ikke alle tar like lett på uskyldige provokasjoner sviende nederlag. Det er sjefen for Webb Chevrolet i Chicago-forstaden Oak Lawn, Jerry Roberts, et eksempel på, skriver Chicago Sun-Times.

I likhet med mange andre innbyggere i distriktet, hadde Roberts en svært så dårlig lag etter at byens fotballstolthet, Bears, snublet i det siste hinderet før Super Bowl.

Om det ikke var ille nok, var det ekstra påfyll av salt i sluttspillsåret at det var erkerivalen Green Bay Packers som snøt dem for finalebilletten til Dallas 6. februar hvor Pittsburgh Steelers blir motstander.

Sjefens humør ble ikke bedre da en av hans ansatte, John Stone, troppet opp på jobb mandag morgen med et grønt og gult Packers-mønstret slips.

Da så Roberts rødt og ba Stone om å fjerne halspåhenget sporenstreks. Hvis ikke kunne han like gjerne stille seg i arbeidsledighetskø med en gang.

Et lignende ultimatum på en norsk arbeidsplass, ville trolig vært godt innenfor hva som er å regne for usaklig oppsigelse i arbeidsmiljøloven, men stillingsvernet står åpenbart ikke like sterkt i Illinois.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer