Sparket hull i veggen

Molde- RBK 4- 1: Mikael Dorsin så rødt og sparket hull i veggen etter utvisningen på Molde Stadion. Det er er godt bilde på fortvilelsen og frustrasjonen i Rosenborg.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

MOLDE (Dagbladet): Etter det sjette tapet på rad er problemene blitt til krise på Lerkendal. Det er tilsynelatende ingen vei ut av bakevja. Nå benekter heller ingen at klubben kan rykke ned.

-  Jeg ser at sjansen til å tape de fem siste kampene er like stor som muligheten til å vinne dem, sier RBK-direktør Rune Bratseth til Dagbladet.

Nedrykksplass

-  Dette kommer til å bli beintøft.

I går kveld tok RBK igjen Molde i den tabellkolonnen som ofte fører til nedrykk. Med 40 baklengsmål har tittelforsvarerne sluppet inn mest i Tippeligaen. Og hvis Bodø/Glimt og Tromsø vinner sine kamper i kveld er Rosenborg på direkte nedrykksplass.

Ta ansvar

Tida er inne for å begynne å tro at det umulige kan bli mulig.

-  De personlige feilene vi gjør er utilgivelige, sier Rune Bratseth.

FRUSTRERT: Rosenborgs venstreback Mikael Dorsin på vei forbi hullet i veggen han selv lagde etter at han ble utvist. Foto: Tommy Jacobsen
FRUSTRERT: Rosenborgs venstreback Mikael Dorsin på vei forbi hullet i veggen han selv lagde etter at han ble utvist. Foto: Tommy Jacobsen Vis mer

-  Skal vi greie dette må spillerne begynne å ta ansvar.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer