Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sparket én time etter nedrykket

Avram Grant ferdig i West Ham.

RESIGNERT: Avram Grant så laget sitt rote vekk en 2-0-ledelse og rykke ned. Det ble det siste han fikk oppleve som West Ham-manager. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK
RESIGNERT: Avram Grant så laget sitt rote vekk en 2-0-ledelse og rykke ned. Det ble det siste han fikk oppleve som West Ham-manager. Foto: AFP PHOTO / GLYN KIRK Vis mer

(Dagbladet): Et småfly trekkende på et banner med påskriften «Avram Grant - Millwall legend» suste over DW Stadium mens West Ham kjempet desperat for sin Premier League-eksistens.

Millwall er West Hams erkefiende, og Grant er sannsynligvis den eneste personen tilknyttet West Ham de har følt noen som helst affeksjon for, av alle de gale grunnene.

Men bare én time etter at West Hams 2-0-ledelse var snudd til 2-3-tap, og nedrykket et faktum, ble Grant sparket fra managerjobben.

I en kort melding på klubbens hjemmeside opplyses det at førstelagstrener Kevin Keen vil lede laget i den betydningsløse hjemmekampen mot Sunderland neste helg.

Grant har aldri vært en spesielt populær mann blant West Ham-fansen, og sesongavslutningen har vært intet mindre enn forferdelig.

De siste åtte kampene har gitt seks tap og to uavgjort.

«Avram on the dole» ropte fansen etter nedrykket i dag, noe som kan oversettes med «Avram i arbeidsledighetskø».

I kveld fikk de i hvert fall en gladmelding på en ellers tung dag:

Grant er sparket. 

UPOPULÆR: Liten tvil om hva West Ham-supporterne mener om Avram Grant. I kveld fikk de viljen sin. Foto:  (AP Photo/Jon Super)
UPOPULÆR: Liten tvil om hva West Ham-supporterne mener om Avram Grant. I kveld fikk de viljen sin. Foto: (AP Photo/Jon Super) Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media