Sparket ned supporter

To supportere kom seg inn på gresset da det gjensto 20 minutter av kampen. Frode Olsen sparket ned den ene.

Den første tilskueren som løp inn på gresset, gikk rolig av banen og ble geleidet gjennom spillertunellen av sikkerhetsvaktene.

Etter det Dagbladet.no har fått opplyst var mannen fra sørlandet. Han hadde det norske flagget sydd fast bak på buksa, på et sted som tydet på at han ikke hadde altfor høye tanker om det norske spillet.

Men da nok en supporter kom inn på banen, var det nok for keeper Frode Olsen.

Tilskueren, som hadde norsk skjerf og også skal være fra sørlandet, var ikke spesielt lysten på å forlate gresset. Frode Olsen tok løpefart, og sparket etter supporteren slik at den ukjente nordmannen gikk i bakken og mistet den ene skoa.

Deretter dyttet Olsen til tilskueren, tok tak i kragen hans og heiste ham opp, før John Arne Riise fikk roet ned situasjonen og overlot til banemannskapene å føre mannen bort fra Ullevaal-gresset.

Frode Olsen plukket deretter opp skoa, og ga den til linjedommeren.

Fotballpresident Per Ravn Omdal kommenterte saken etter kampen, men var mer irritert på tilskuerne enn på Frode Olsen.

- Det er veldig trist. Det får meg til å reflektere på om vi virkelig trenger gjerder rundt banen i år 2003, sa Omdal til TV2.

PS! Olsen hadde for øvrig heller ikke vært på gresset hele kampen. Han ble byttet inn for en skadd Espen Johnsen i det 62. minutt

Frode Olsen hopper etter tilskueren.
Mannen mister balansen og går i bakken.
Olsen løfter ham opp og skyver ham unna.
John Arne Riise tar kontroll.