PERSONLIGE PROBLEMER? Matthew Lloyd feiret her fjoårets etappeseier i Giroen. Ifølge Lotto-lagets kaptein Philippe Gilbert har australieren problmer i den private sfære. Foto: AFP/Luk Beines
PERSONLIGE PROBLEMER? Matthew Lloyd feiret her fjoårets etappeseier i Giroen. Ifølge Lotto-lagets kaptein Philippe Gilbert har australieren problmer i den private sfære. Foto: AFP/Luk BeinesVis mer

Sparket på grunn av dårlig oppførsel

Matthew Lloyd ute av Lotto-laget.

Omega Pharma Lotto-syklisten Matthew Lloyd fra Australia har fått sparken på grunn av dårlig oppførsel, melder laget hans.

Det blir understreket at sparkingen av rytteren ikke har noe med bruk av forbudte stoffer å gjøre, men Lotto-laget opplyser ikke noe om hva problemene rundt oppførselen består i.

«Laget vårt kan ikke forbindes med den oppførselen Lloyd står for», skriver Omega Pharma Lotto-ledelsen i en pressemelding.

Lloyd vant en etappe i Giro d'Italia i fjor, og han har også vunnet klatretrøya i dette rittet, men hittil i sesongen har han slitt med å finne formen.

Han har selv sagt at det store målet hans i år var å gjøre en sterk og god innsats i Giroen neste måned, men nå er det uklart hva han tenker å gjøre i og med at han står uten lag.

(NTB-AFP)