Sparket seg sjøl

BERGEN (Dagbladet): Det var Kjell Tennfjord som avgjorde trenerskiftet i Brann. Han tok selv initiativet etter tapet mot Sogndal.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

- Det var helt avgjørende for meg at det var Kjell som ønsket meg som ny hovedtrener, sier Harald Aabrekk, som ikke vil love å bli i jobben mer enn ut årets sesong.

Aabrekk vil nå erfare hva den nye hovedtrenerjobben i Brann vil innebære, en oppgave som også skal støttes opp av den nye sportslige lederen Kjell Tennfjord.

- Jeg kan allerede nå utelukke at jeg fortsetter som hovedtrener etter sesongslutt dersom hovedtrener-jobben blir som vi er kjent med i norsk fotball. Samtidig ser jeg en ny og spennende modell som kanskje kan passe for meg når jeg samtidig skal fortsette å trene landslaget sammen med Nils Johan Semb, sier han til Dagbladet. Kjell Tennfjord, som skal fortsette å bistå under treningene, sier at de to er helt grunnleggende enige i måten Brann skal spille fotball på. Den eneste forskjellen han trekker fram er at Aabrekk kan være mer utagerende mot spillerne på trening og i kamp.

- Mer direkte

- Jeg er kanskje mer direkte i stilen overfor hver enkelt spiller og stiller klare rollekrav. På en måte kan vi si at Kjell har vært lagets trener, mens jeg har vært spillernes trener, forklarer Aabrekk.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer