Sparket

Lars Bohinen er ferdig i Derby. Bakgrunnen er en notis i den engelske storavisa The Mirror, som gjengir kritikken Bohinen rettet mot manager Jim Smith på sine egne hjemmesider etter helgas stortap mot Sunderland.

I går ble Bohinen kalt inn på teppet til Smith. Med avisa i hånden ga Derby-sjefen Bohinen beskjed om at han var uønsket i klubben, og nektet å høre på nordmannens forsvarstale. - Reaksjonen er helt ute av proporsjoner. Jeg tar det som har skjedd til etterretning, og har allerede begynt å se meg om etter en ny arbeidsgiver, sier Bohinen til Dagbladet.

Noe annet bak

Den tidligere landslagsspilleren har slitt med å komme på laget etter en kneoperasjon i sommer.

- På grunn av at forholdene er så spesielle rundt denne saken, så tror jeg kanskje det ligger noe annet bak at han vil bli kvitt meg, sier Bohinen.

- Hva da?

- Det vil jeg ikke spekulere på, men jeg har mine tanker. Jeg har egentlig hatt et ryddig forhold til Smith hele tida.

Det er ikke første gangen Bohinen skriver kritisk om Derby på sine hjemmesider. I fjor skrev han at klubben spilte naivt. Det fikk han aksept for hos klubbledelsen.

Manager Smith har også flere ganger sittet sammen med Bohinen mens han har oppdatert sidene sine på spillerbussen etter kamp.

Drillo?

Allerede i går kveld startet han arbeidet med å finne en ny klubb.

- Jeg er åpen for alt, og er heller ikke fremmed for å gå ned en divisjon. Jeg har flere agenter som er i gang med å jobbe for meg.

- Hva med Drillo og Wimbledon?

- Jeg holder alle muligheter åpne.

- Drillo har jo hentet deg fram fra «mørket» før?

- Ja, men han har også vraket meg mange ganger, ler Bohinen.