Nuno Espírito Santo

Sparket

Nuno Espírito Santo (47) er sparket som Tottenham-manager.

SPARKET: Santo er ferdig som Tottenham-manager. Foto: John Walton/Pa photos
SPARKET: Santo er ferdig som Tottenham-manager. Foto: John Walton/Pa photos Vis mer
Publisert
Sist oppdatert

Det bekrefter klubben på sine nettsider.

Nuno Espírito Santo ble ansatt som Tottenham-manager i sommer, men etter 17 kamper og lørdagens hjemmetap mot Man United er det over.

- Jeg vet hvor mye Nuno og trenerteamet hans ønsket å lykkes. Jeg beklager at vi har måttet ta denne avgjørelsen, sier administrerende direktør Fabio Paratici.

Den tidligere Wolves-sjefen fikk en toårig avtale i juni og fikk en god start i Nord London. Etter tre strake seire og tabelltopp i august ble han kåret til månedens manager i Premier League.

Nå har Spurs tapt fem av sine sju siste ligakamper.

Det resulterer i en åttendeplass i Premier League, ti poeng bak Chelsea på tabelltopp.

I lørdagens hjemmetap mot Solskjærs United klarte ikke London-klubben å registrere et eneste skudd på mål.

Søndag meldte BBC at styreleder Daniel Levy og administrerende direktør Fabio Paratici skal ha hatt samtaler om portugiserens framtid.

Det ryktes at tidligere Chelsea-manager Antonio Conte (52) kan erstatte Santo.

- Tottenham styret føler seg selvsikre på å overbevise Antonio Conte og utvnevne ham som ny manager. Samtaler pågår nå med Contes leir, skriver Fabrizio Romano på Twitter.

Italieneren ga seg som Inter-manager i sommer etter å ha ledet klubben til sin første ligatittel på ni år. Conte har tidligere hatt treneransvaret for Chelsea, Juventus og Italia.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer