Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Sparta straffet Vålerenga

VIF gikk på sitt første poengtap etter seks strake seire.

STOPPET PÅ SEKS: Espen «Shampo» knutsen måtte se laget sitt tape mot Sparta.
Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix
STOPPET PÅ SEKS: Espen «Shampo» knutsen måtte se laget sitt tape mot Sparta. Foto: Anette Karlsen / NTB scanpix Vis mer

Vålerenga gikk på sitt første poengtap da laget tapte 3-4 etter staffer mot Sparta torsdag.

Vålerenga sto med seks strake seirer og syntes å ha god kontroll på tingene mot Sparta på Jordal. Laget var i ledelsen 3-1, men så scoret Sparta to ganger i løpet av 31 sekunder. Dermed måtte kampen avgjøres i forlengning og senere straffeslag. Der var sarpingene best.

Lørdag skal Espen «Shampo» Knutsens mannskap til Stavanger og åpningskampen i Oilers nye storstue. Da kan også det første tapet komme.

Lørenskog følger på annenplass etter 3-2-seieren borte mot Storhamar. Hjemmelaget tok føringen med en sen scoring i 1. periode, men to mål i midtperioden ved Knut Henrik Spets og Jonas Gabrielsen ga gjestene ro foran tredje periode. Da Lars Erik Spets gjorde 3-1 synes kampen kjørt. Storhamar reduserte like før slutt.

Stjernen har funnet melodien og bøttet inn mål i kampen mot Tønsberg. De helrøde ga seg ikke før det sto 6-0 i protokollen før de slapp til Rune Gulliksens vikinger i målprotokollen. Gjestene fikk pynte på resultatet til 4-7.

Frisk Asker åpnet best mot Lillehammer, men gjestene fra OL-byen kom tilbake og vant greit 3-1. En liten nedtur for Asker-laget som har startet denne sesongen mye bedre enn tilfellet var i fjor. De to lagene står begge med 10 poeng.

(NTB)