Sparta tilbake på tabelltopp

Slo M/S mens Vålerenga tapte mot Storhamar.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Sparta Sarpsborg vant 6-2 hjemme mot Manglerud Star og klatret til topps i eliteserien i ishockey. Vålerenga tapte hatkampen mot Storhamar 1-2 og er to poeng bak sarpingene.

Vålerenga og Storhamar har vært bitre konkurrenter i en årrekke, og torsdag var 1470 tilskuere samlet i Jordal Amfi for årets tredje møte mellom lagene.

Etter en målløs første periode, begynte den andre bra for vertene fra Oslo. Tim Maxwell gjorde 1-0 på pasning fra Simen Viker Brekke etter 24.46.

Men knappe fire minutter senere utlignet Pål Johnsen for Storhamar. Og to minutter før slutt satte Christian Larivée inn 2-1 og sikret seieren for bortelaget.

Etter to tap på rad, ble Sparta veltet ned fra tabelltoppen av Vålerenga i helgen. De fikk imidlertid en opptur mot Storhamar tirsdag, og da Manglerud Star gjestet Sarpsborg torsdag, gikk vertene for tre nye poeng.

Og det ble det også. Sarpsborg ledet 3-0 ved halvspilt tid, og til tross for to Manglerud-reduseringer, endte det 6-2 til Sparta. Dermed har de 50 poeng etter 21 runder, mens Vålerenga følger hakk i hæl med 48.

Tabelltreer Stavanger sikret seg også tre poeng med 4-2 over Stjernen. Det samme gjorde Lørenskog, som slo Lillehammer 3-2 borte. I den siste kampen mellom Rosenborg og Frisk Asker vant Frisk 3-2 og fikk med seg alle poengene hjem fra Trondheim.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer