Sparte stjernene

-  Vi har gitt Chelsea en stor fordel, sier Alex Ferguson etter 0- 0 mot Crystal Palace. Han kunne like gjerne sagt at United har gitt bort seriemesterskapet.

Manchester United-manageren tok en sjanse, og tapte på å undervurdere forsvaret til Crystal Palace. Uavgjort mot nedrykkskandidaten i Sør-London ga Manchester United en manko på to poeng i forsøket på å vinne serien foran nesa på José Mourinho og hans superstjerner i Chelsea.

Før kampen sa Alex Ferguson at Chelsea-spissen Didier Drogba var altfor høy i hatten da han påsto at Chelsea allerede har vunnet serien.

-  Fotball kan være et brutalt spill. Jeg har sett det før, sa Alex Ferguson. Han syntes det var «arrogant når det gjenstår ti kamper å spille» å si det Drogba sa.

De ordene måtte han spise i seg i går.

Besluttsomhet og mot

Sir Alex Ferguson møtte ikke til noen pressekonferanse, men sa i et intervju etter kampen:

-  Dette var et dårlig resultat for oss. For å vinne mesterskapet må vi vinne slike kamper som dette. -  Vi har gitt Chelsea en stor fordel etter dette. Det er uheldig, men slikt skjer fra tid til annen. Det er en del av spillet, føyde han til.

De beste på benken

I går tok Ferguson sjansen på å starte med Paul Scholes, Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo på benken. Ruud van Nistleroy spilte sin første kamp fra start etter skaden. På forhånd sa Ferguson at det var for å få ham i kampform til returoppgjøret mot Milan i Champions League.

Da Ferguson prøvde å redde seieren med det tunge artilleriet gikk Alan Smith, Quinton Fortune og Phil Neville av. Inn kom Scholes, Ronaldo og etter hvert Rooney. Men det holdt ikke i regnværet som dynket banen enda mer midt i andre omgang.

På Selhurst Park var jubelen stor over uavgjort-resultatet. Vassilis Laskis hos Crystal Palace fikk sitt andre gule kort og ble utvist. Nedrykkskandidaten forsvarte seg heltemodig mot stjernene med bare ti mann på banen.

-  Jeg har stor tillit til disse karene. De gir absolutt alt de har, og mer kan du ikke forlange, sier Ian Dowie etter kampen.

For Crystal Palace var dette mer enn en halv seier. For Alex Ferguson var det mer enn et helt nederlag.

HVILTE SEG: Her sitter Wayne Rooney og Cristiano Ronaldo og hviler seg mens Manchester United sliter mot Crystal Palace. Da de først kom innpå var det for seint.