Spektakulær Håkonsen-oppvisning

Innsbruck (NTB): Terje Håkonsen er kvitt hofteskaden. Det viste han gjennom en spektakulær oppvisning i Innsbruck lørdag. Han vant ikke showkonkurransen, men skaffet seg en motorsykkel ved å vinne en av delkonkurransene i Bergiselbakken.

- Hofta er bra, men jeg er ingen supermann, sa Terje Håkonsen til Dagbladet etter konkurransen i Innsbruck. Foreløpig er ikke Håkonsen, eller «Legenden» som han blir kalt i snøbrettmiljøet, klar for OL i Nagano. Han vil heller ikke snakke noe særlig om OL selv.

Til Dagbladet sier han at OL er «one big herp», men selv om han ennå ikke er kvalifisert for deltakelse i Nagano, tror de fleste i miljøet at han kommer til å være på plass når OL-konkurransene starter.

- Terje orker ikke alle spørsmålene om OL. Derfor er han litt ullen når han blir spurt om Nagano. Likevel tror jeg han kommer til å stille, og jeg er sikker på at han er god nok til å vinne gull, sa amerikaneren Jim Rippey til VG etter lørdagens konkurranse i Innsbruck. Han kjører på samme lag som Håkonsen, men er ikke like god som nordmannen i halfpipe. Derfor skal han bare til OL som sidekommentator for amerikansk fjernsyn.