Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spekulerer i nytt mobbenavn til Stoke

Hva blir det neste? Se Oddsprogrammet!

Lars Dybwad er Dagbladets odds- og tippeekspert. I tillegg til å levere daglige tippeanalyser skriver han jevnlig artikler om odds og tipping i sin oddsblogg.

Oddstipsene i sist ukes Oddsprogrammet gikk rett inn, og Dagbladets tippeekspert Lars Dybwad håper på nye gevinster denne helgen.

I dette programmet handler alt om Premier League. To småfrekke bortetips lanseres, med to lag som har vist lovende tendenser så langt denne sesongen. 

Lørdagens oddsspill
På kupongene skal to lag som har vist lovende tendenser så langt i sesongen, og som begge skal opp mot noe overvurderte motstandere. 

Merk tidlig kampstart i Swansea! (13.45, tippefrist 13.40)

27. Swansea - Everton B 2,30
44. Wigan - Fulham B 2,65

Du velger selvsagt selv om du ønsker å spille dobbelen eller kampene hver for seg. Min personlige anbefaling vil være å alltid spille singler. Gjør du det får du et overskudd også om bare ett av tipsene går inn! 

Spiller du kampene sammen i en dobbel får du i overkant av 6 i odds. Husk da at spillefristen er 13.40! 

Strandvolleyball eller Qidditch?
I programmet omtales også Stoke, som stadig får nye kallenavn. En frustrert Arsene Wenger har ofte kalt Stoke for et rugbylag. Da Stoke spilte 1-1 hjemme mot Manchester City sist helg var hånda til Peter Crouch sterkt delaktig i Stokes scoring, og dette fikk City-manager Mancini til å omtale Stoke som et basketballag

En engelsk bookmaker har tatt denne metafor-kjærligheten ett skritt videre, og tilbyr nå odds på hva slags lag Stoke omtales som neste gang. Hva blir mobbenavnet etter helgens kamp? Harry Potter-sporten Qidditch (Rumpeldunk på norsk) gir 1000 i odds.

Lykke til med odds- og tippekupongene denne helgen, og husk at du får oppdaterte oddsanalyser på Dagbladets oddstips-sider, 365 dager i året!

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media