Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spennende avslutning i vente

Spenning i Serie A innspurt.

Serie A-avslutningen blir en spennende affære mellom to lag, og det er Inter som holder fordelen.

De regjerende seriemestrene har en luke på fire poeng ned til toer Roma. Begge tetlagene vant sine kamper søndag, og med fem kamper igjen å spille lover det godt for Inter-fansen.

Søndag merket Inter presset etter at Roma vant 3-1 over Udinese på ettermiddagen. Men Milano-klubben holdt nervene under kontroll og vant 2-0 på eget gress over seriefirer Fiorentina i kveldskampen.

Esteban Cambiasso ordnet 1-0 etter 55 minutter da han hamret ballen i nettaket fra kort hold. Bare sju minutter senere avgjorde Mario Balotelli kampen.

Balotelli ble spilt fram av Julio Cruz og hadde ingen problemer med å sende ballen i mål med høyrebeinet.

Dermed lukter det av den tredje ligatriumfen på rad for Inter, selv om de har gått fra å ha en trygg og overbevisende ledelse, til å kjenne Francesco Tottis og resten av Roma-lagets pust i nakken.

Udinese bet fra seg

Hovedstadslaget kom til Udine med stor selvtillit, men hjemmelaget bet hardt fra seg og tok ledelsen etter 51 minutter.

Antonio Di Natale headet inn ledermålet, men derfra og ut var det Romas kamp. Mirko Vucinic utlignet på enkelt vis, før Rodrigo Taddei var heldig da han sendte Roma opp i 2-1. Ballen gikk i tverrliggeren og stolpen før den krysset mållinjen.

Ludovic Giuly gjorde dagen enda hyggeligere for hovedstadsfolket da han scoret kampens siste mål helt på tampen.

Jubel: Francesco Totti (t.v) og Cicinho (t.h) kunne juble etter å ha slått Udinese i dag, men kan de juble når sesongen er over? Foto: DANIEL RAUNIG, SCANPIX
Jubel: Francesco Totti (t.v) og Cicinho (t.h) kunne juble etter å ha slått Udinese i dag, men kan de juble når sesongen er over? Foto: DANIEL RAUNIG, SCANPIX Vis mer

Roma har vunnet serie A tre ganger, sist i 2001. Inter står med 15 titler, og har vunnet de siste to årene. Det kan fort bli tre på rad.

(©NTB)

SCANPIX
SCANPIX Vis mer
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media