Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spenningen om ligagullet øker

Manchester United snublet mot slutten av matchen mot Liverpool. Laget er tre poeng bak Arsenal, som vant over Tottenham. Chelsea holder fortsatt følge etter innsatsen i kveld. Det er tett i teten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Manchester United hadde grepet om gullet med 1-0 ledelse over Liverpool på Anfield Road ved pause. Laget økte til 2-0, men Liverpool ville ha et ord til med i laget. Sluttminuttene ble en thriller.

Spenningen var like stor på Stamford Bridge der Chelsea møtte Leeds. Laget måtte dra seieren i land for å bevare gullhåpet. Arsenal hade et lite forsprang som det gjaldt å beholde.

Snudde kampen

Det var Dwight York som sendte United til en foreløpig liga-ledelse i det 22. minuttet, etter et nydelig innlegg fra David Beckham. York vant duellen om ballen og headet i mål. Dennis Irwin scoret Manchester Uniteds andre mål på straffespark et kvarter ut i annen omgang. Men kampen var ikke slutt, og Liverpool hadde blod på tann. Straffesparket til Jamie Redknapp suste i nettet. Paul Ince scoret på blankt hold fra fem meter et kvarter før slutt. Dermed endte kampen 2-2. Manchester United har 72 poeng etter kampen i kveld, tre poeng mindre enn rivalen Arsenal.

Arsenal holder tritt

På White Hart Lane i London kjempet Arsenal mot Tottenham. Laget ledet 2-1 etter første omgang. 1-0 målet kom etter 17 minutter da midtbanespilleren Emmanuel Petit scoret. Spissen Nicolas Anelka kvitterte for det andre målet etter nok en usøkt pasning fra Dennis Bergkamp. Mot slutten av omgangen sendte Darren Anderton Tottenham inn i kampen igjen. Men det holdt ikke for Tottenham. Fem minutter før slutt punkterte Arsenalspissen Kanu med 3-1 målet.

Chelsea

For Chelsea var det vinn eller forsvinn fra ligagullet. Trener Gianfranco Vialis mannskap klarte å gjøre jobben i annen omgang med et mål av Gustavo Poyet. Etter 45 minutter var stillingen 0-0 mot Leeds.

Hard kamp

Innspurten i Premier League er sparket i gang. Manchester United, Chelsea og Arsenal kjemper jevnt om ligagullet. Arsenal troner på ligatoppen med 75 poeng etter kveldens kamp, men Manchester er hakk i hæl med 72 poeng og en mindre spilt kamp. Chelsea henger med og har 71 poeng.

I den fjerde Premier League kampen vant Derby 2-1 over Leicester på bortebane.