SPENST I STEGET. Slåttodin har snert i frasparket. Lars Anvar Kolle har overtatt kjøringen. Og han har god tro på en ny seier. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
SPENST I STEGET. Slåttodin har snert i frasparket. Lars Anvar Kolle har overtatt kjøringen. Og han har god tro på en ny seier. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

Spenstig V65-banker

- Selvfølgelig har jeg tro på dette, sier kusken.

Klikk her og grip sjansen til å vinne store gevinster!

- Jeg tror Slåttodin er enda bedre i dag.
Det er klart jeg har god tro på seier.
- Jeg skjønner at hesten blir storfavoritt, sier Lars Anvar Kolle.

Slåttodin er en real vinnertype. I fjor startet hingsten bare fem ganger, men vant to løp. Han har ikke startet så mye i år heller. Det er årets tiende start i V65-avslutningen på Bjerke onsdag.
Og det kan bli årets sjuende triumf.

Seiersrekka ble brutt 14. september. Men da var heller ikke alt som det skulle være.
- Det var litt rusk den dagen, og Slåttodin fungerte ikke optimalt. Men han har vært bra i to løp etter det. Og som sagt tror jeg han er enda bedre i dag, enn da han vant det siste løpet på Sørlandet. Det hadde blitt litt lenge mellom løpene da, sier Kolle.

Satser på tet

- Jeg kjører framover direkte og ser om jeg kan få teten. Det bør gå bra, men man vet jo aldri. Ryggen til Slåttodin bør jo være et bra valg, mener Kolle.

To sjanser til

Lars Anvar Kolle vinner mye løp for tiden. Han mener han skal passes av spillerne også i to andre løp.

- Readytorhumble var uheldig et par ganger. Vi forandret litt på utstyret foran det siste løpet. Vi tok av skylappene og framskoene. Da fungerte det bedre, sier Kolle.
Hingsten vant det løpet fra dødensposisjonen.
- Ylvruna har en bra sjanse til å ende på trippelen og er også en gardering. Det er fin distanse i henne, avslutter Lars Anvar Kolle.