- Spent på hva Brann har å si

Esbjerg-sjef aktuell som Mjelde-erstatter.

(Dagbladet.no): Hovedtrenerjobben i Brann står ubesatt etter at Mons Ivar Mjelde valgte å forlate klubben etter sesongen, men en erstatter kan være på plass allerede i løpet av helgen.

Esbjerg-trener Troels Bech skal nemlig i møter med Brann-ledelsen om den ledige jobben allerede på fredag, melder TV 2 Sporten i kveld.

- Vi kan bekrefte at Troels Bech er kommet til Bergen og vil snakke med oss i morgen. Vi er i en fase hvor vi jobber med å kartlegge kandidater. I den sammenheng er han en meget interessant mann, sier Branns sportssjef Roald Bruun-Hanssen til TV 2.

42-åringen har allerede landet i Bergen sammen med familien for å ta byen og klubben nærmere i øyesyn.

- Per i dag er jeg Esbjerg-trener, men jeg har valgt å ta turen hit fordi jeg er spent på hva Brann har å si, sier Bech til bt.no.

Bech har trent den danske superligaklubben siden 2006, og skal etter sigende ha en oppsigelsesklausul som gjør at han kan slutte i Esbjerg med tre måneders varsel.

42-åringen har tidligere trent Viborg Hjortshøj-Egå IF, AC Horsens, Ikast FS, OB og FC Midtjylland.

- Det vi legger vekt på er først og fremst at han har en imponerende CV. Vi har sjekket ham ut, og oppdaget raskt at han har gode referanser, sier Bruun-Hanssen.

- Spent på hva Brann har å si
NORSK ELEV: Tidligere Lyn-spiller Kristian Flittie Onstad (t.h.) spiller i Esbjerg under Troels Bech. Her er han i duell med Werder Bremens Daniel Jensen. Foto: AFP/Scanpix
NORSK ELEV: Tidligere Lyn-spiller Kristian Flittie Onstad (t.h.) spiller i Esbjerg under Troels Bech. Her er han i duell med Werder Bremens Daniel Jensen. Foto: AFP/Scanpix Vis mer