Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spent på starten for travkoloss

-Vinner vel om vi får det til, sier kusken.

STOR FOR VOLTEN. Global Karanar er et berg av muskler. Han er så svær at Vidar Hop er spent på hvordan det vil gå med innersporet. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
STOR FOR VOLTEN. Global Karanar er et berg av muskler. Han er så svær at Vidar Hop er spent på hvordan det vil gå med innersporet. Foto: HESTEGUIDEN.COM. Vis mer

Bli med i kampen om 28 millioner!

-Det er jeg spent på selv!

Vidar Hop har nettopp fått spørsmålet om hvordan det vil gå med kolossen Global Karanar i voltestart med første spor.
-Han har jo tidligere vist at han kan volte ganske bra. Men han er stor og tung, og jeg er redd for at hestene fra omvendt volte kommer over oss umiddelbart.

Det kan bli vrient å forsvare innersporet direkte. Jeg tror heller jeg må komme meg ut umiddelbart og styre for teten. Lars Anvar Kolle misser jo aldri starten og kommer nok direkte med Royal Behaviour. Men han vil ganske sikkert slippe til Global Karanar, om vi bare kommer oss ut i tide, sier Vidar Hop.

-Den må ikke få teten

Vidar Hop har en spesiell hest i tankene, som absolutt ikke må få teten.
-Jeg har lest meg til at svenske Operett Ribb er en svært bra hest. Får den teten, tror jeg ikke Global Karanar slår den fra dødens, sier Hop.
-Starten avgjør veldig mye. Blir vi passert og stengt, sitter vi jo der. Får svensken teten, vinner vel den.
Men får vi teten, er vinnersjansen stor, konstaterer Vidar Hop.

Godt og dårlig spor

Toppkusken skal kjøre flere bra hester.
-Osingen er i form, men har trukket et veldig dårlig spor. Jeg må bare håpe vi ikke havner altfor langt bak i haugen.
Chickamauga studerte jeg i hestens siste start. Jeg likte det jeg så. Og jeg tror muligheten for tetposisjonen er til stede. Lykkes vi der, vurderer jeg sterkt å sitte foran.

-Kan vinne

Han avslutter V75-spillet med Lome Mix.
-Det er en hest som kan vinne. Han har stigende form og har en god speed. Men dette løpet er uvanlig åpent med en haug av seierskandidater, avslutter Vidar Hop.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media