Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spesialbehandling for Anna

Anna Kournikova er tilbake på tennisbanen etter skadeavbrekk. Og hun får spesialbehandling i årets første turnering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

En av de største profilene i kvinnetennis er russiske Anna Kournikova. Hun har aldri vunnet en tennisturnering på toppnivå, men likvel er hun populær, spesielt på grunn av sitt utseende.

Midt i en formtopp tidligere i år, med både en semifinale- og kvarfinaleplass, skadet hun beinet og ble satt ut av spill. Dermed begynte hun å dale på verdensrankingen og havnet til slutt på en 71. plass da året var omme.

For å få delta i en prestisjetung tennisturnering i Sydney neste uke måtte hun være blant verdens 26 beste tennisspillere for å få startpass. Men arrangørene visste råd. De har nå gitt henne et wildcard, noe som gjør henne spilleklar direkte i hovedturneringen.

- Anna tiltrekker seg oppmerksomhet hvorhen hun beveger seg, og hun er enormt populær i Sydney, er arrangørenes begrunnelse for å gi Kournikova sjansen i turneringen som er spekket med kvinnelige tennisstjerner. Ukene etter turneringen i Sydney, som starter 6. januar, er det tid for Australian Open i Melbourne.

SPESIALBEHANDLING:</B> Anna er ikke god nok til å bli med i turneringen i Sydney, men får lov til å delta på grunn av utseendet.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!