Spesialbehandling for Anna

Anna Kournikova er tilbake på tennisbanen etter skadeavbrekk. Og hun får spesialbehandling i årets første turnering.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

En av de største profilene i kvinnetennis er russiske Anna Kournikova. Hun har aldri vunnet en tennisturnering på toppnivå, men likvel er hun populær, spesielt på grunn av sitt utseende.

Midt i en formtopp tidligere i år, med både en semifinale- og kvarfinaleplass, skadet hun beinet og ble satt ut av spill. Dermed begynte hun å dale på verdensrankingen og havnet til slutt på en 71. plass da året var omme.

For å få delta i en prestisjetung tennisturnering i Sydney neste uke måtte hun være blant verdens 26 beste tennisspillere for å få startpass. Men arrangørene visste råd. De har nå gitt henne et wildcard, noe som gjør henne spilleklar direkte i hovedturneringen.

- Anna tiltrekker seg oppmerksomhet hvorhen hun beveger seg, og hun er enormt populær i Sydney, er arrangørenes begrunnelse for å gi Kournikova sjansen i turneringen som er spekket med kvinnelige tennisstjerner. Ukene etter turneringen i Sydney, som starter 6. januar, er det tid for Australian Open i Melbourne.

SPESIALBEHANDLING:</B> Anna er ikke god nok til å bli med i turneringen i Sydney, men får lov til å delta på grunn av utseendet.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer