Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spesiell scoring: Skyter ballen mellom beina på motstander-keeper

Det er ikke rart han feirer som besatt. 

KEEPER-scoring: En keeper setter ballen mellom beina på motstanderkeeperen. Video: cfpozuelotc/youtubeVis mer Vis mer Vis mer

(FourFourTwo): Det er ikke ofte keepere kommer på scoringslista, og det skjer heller ikke ofte at 40-åringer scorer mål.

Men akkurat det skjedde da Pozuelos keeper Salva (40) banket et utspill mot målet til rivalene fra Villanueva del Pardillo i spansk tredjedivisjon.

Og ikke nok med at ballen gikk i mål, den gikk også inn mellom beina på keeperen på andre siden. Scoringen var godt hjulpet av kraftig vind, men sisteskansen lot ikke det legge en demper på feiringa.

Scoringen ble feiret med rop fra alle inne på stadion Campo Municipal Los Pinos, og keeperen selv la ut på en sprint for å feire det uvanlige målet - som også ble kampens eneste.

Det hører med til historien at selve banen er betydelig mindre enn en vanlig fotballbane som brukes i internasjonal fotball.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling