- Spesielt å møte Drillo

LONDON (Dagbladet): Øyvind Leonhardsen har en fantastisk sesongstart for Tottenham. Manager George Graham er superfornøyd med Leo som i morgen skal slå gamleklubben Wimbledon og gamlebossen Egil Drillo Olsen, kanskje ned i slagstøvla?

- Nei, det vet jeg ikke noe om, men jeg håper jo at vi vinner. Laget spiller bra nå, sier Leo da vi møter ham etter treninga på Chigwell-feltet i går. Ian Walker halter rundt i gangen, men sier han er klar til Wimbledon-kampen. Leonhardsen sitter sammen med tre britiske pressefolk som sier takk for den engelske praten.

- Noen spesielle tanker før kampen?

- Ikke så mange, det er bare en av mange kamper. Jeg vil prøve å gjøre mitt beste, men det er jo litt spesielt da ettersom det er Egil som er Wimbledons manager, sier Øyvind.

- Nå er du her sammen med en annen nordmann, Steffen Iversen, betyr det noe?

- At det er en norsk spiller til her er artig, vi har faktisk spilt bra sammen, vi finner hverandre, sier Leo.

- Etter det volleymålet ditt sist helg mot Coventry, innrømmet du at du var sliten, hvordan er det nå?

- Det har vært godt med en uke uten kamper, det er et veldig tøft program, sier Leo som forsatt bor på hotell i London, men som jakter på hus.

- Fire mål så langt i sesongen, scoringsmaskin?

- Jeg har vært heldig, men jeg har alltid ment at jeg burde ha scoret flere mål enn det jeg har gjort. Nå har det klaffet bedre, sier Leo.

Ved siden av drar David Ginola håret bak øra og spiser lunsj. Med mye salt.

Leo står over kantinematen.

- Har du snakket med Olsen?

- Nei, det har jeg ikke fått tid til, men kanskje det blir tid til en liten prat i morgen, sier Leo.