Kristoffer Ajer

Spesielt møte før bryllup

Kristoffer Vassbakk Ajer (25) skal gifte seg denne sommeren. Før festen venter er det alvor mellom Ajer og de tre forloverne. Lørdag møtes de alle foran en fullsatt nasjonalarena.

KOMPISER: Ryan Christie og Kristoffer Ajer sammen under tiden som lagkamerater i Celtic. Foto: NTB
KOMPISER: Ryan Christie og Kristoffer Ajer sammen under tiden som lagkamerater i Celtic. Foto: NTB Vis mer
Publisert

ULLEVAAL STADION (Dagbladet): Et norsk tap mot Skottland lørdag vil bety at EM-kvalifiseringen er så godt som kjørt for det norske laget allerede etter tre kamper. Seier vil si at Norge har alt i egne hender om spill i Tyskland neste sommer.

For Brentford-spiller Kristoffer Vassbakk Ajer blir det et gjensyn med gamle kjente på Ullevaal stadion. Han spilte fem år i skotsk fotball og vant en rekke titler med storklubben Celtic.

Under denne tida ble han også kjæreste med jevnaldrende Marte Köpp. I sommer gifter paret seg. Ajer delte selv nyheten om at paret hadde forlovet seg delte forsvarsspilleren selv i januar 2022.

Nå deler han også detaljer om bryllupet til Dagbladet.

Forloverne hans er nemlig de tre skotske landslagsprofilene Stuart Armstrong, Ryan Christie og Greg Taylor. Armstrong og Christie spiller i dag for henholdsvis Southampton og Bournemouth i England, mens Taylor fortsatt er i Celtic.

Ajer innrømmer at møtet blir spesielt.

- Det er en nær relasjon. Jeg kjenner de skotske gutta like godt som jeg kjenner de her, sier Ajer og henviser til norske lagkamerater i pressesonen på Ullevaal stadion.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer