Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spetalen trakk seg i Vålerenga

Investorene Øystein Stray Spetalen og Ola Mæle trakk seg seint i går kveld fra elitestyret i Vålerenga.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samtidig åpner storaksjonær John Fredriksen pengesekken igjen og får full kontroll over klubben. En ordknapp Spetalen sa takk for seg under Vålerengas årsmøte, melder Aftenposten.

Storaksjonær John Fredriksen sa to dager tidligere at han ikke var interessert i å finansiere klubbens drift lenger. I flere måneder har Fredriksen via sitt selskap Bryggegata AS stått bak klubbens lønnsutbetalinger.

- Jeg har ikke noe negativt å si om John Fredriksen. Forholdet mellom oss er utmerket. Det ligger ingen dramatikk bak det valget jeg har tatt. Men det har vært en del personkonflikter mellom ulike aktører i Vålerenga det siste året, sier Øystein Stray Spetalen til Aftenposten.

I går ble han erstattet av advokat Henrik A. Christensen, som har vært engasjert som rådgiver for VIF ASA de siste dagene. Varamedlem og investor Ola Mæle ble erstattet av Jan Wikerholmen.

John Fredriksen vil bidra med penger til klubbens refinansiering, men krever at klubben får en sunnere økonomi.

(NTB)

Hele Norges coronakart