Spets angrer på blodig slåsskamp på byen

Blir straffet av Lørenskog.

ANGRER: Lars Erik Spets var involvert i et barslagsmål natt til i går. Lørenskog-spilleren sier han angrer på at han i det hele tatt var ute på byen midt under NM-sluttspillet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / Scanpix
ANGRER: Lars Erik Spets var involvert i et barslagsmål natt til i går. Lørenskog-spilleren sier han angrer på at han i det hele tatt var ute på byen midt under NM-sluttspillet. Foto: Håkon Mosvold Larsen / ScanpixVis mer

Lørenskogs Lars Erik Spets angrer på at han dro på byen midt i NM-sluttspillet. Han og flere lagkamerater havnet i et blodig slagsmål på et utested natt til i går.

- Det skulle aldri ha skjedd. Jeg angrer veldig på at jeg dro ut. Selvfølgelig skal man ikke gjøre slikt midt i et sluttspill, sier landslagsspilleren til TV 2.

Byturen skjedde etter at Lørenskog hadde feiret sin første NM-semifinale noensinne. Vitner har fortalt at Spets var involvert i slåsskampen, men ifølge ishockeyspilleren selv er han bare avhørt av politiet som et vitne.

Klubbens fysioterapeut John Arvid Skistad var også på utestedet. Han ble sendt til legevakten med kuttskader etter å ha fått en lampe i hodet.

Sportslig leder Atle Olsen i Lørenskog sier at hendelsen vil få konsekvenser for Spets.

- Lars Erik Spets kommer til å få straff. Om det blir økonomisk straff eller matchstraff kommer vi til å løse internt, sier Olsen.

(NTB)