Spill med Drillos!

Tusenvis vil spille med Drillos. Og det er fortsatt ti dager igjen å stemme på.

«Jeg vil gjerne spille med landslaget, for jeg har vært forelsket i dem alle.» Marielle «Jeg ønsker å spille på landslaget, for da vinner jeg et gammelt veddemål, og to kompiser må komme nakne på kampen.» Bjørn

Dette er to av de over 1000 sms-ene som har tikket inn på telefonen til Siem & co. de siste dagene.

Men det er altså fortsatt mulig å bli en del av troppen i kampen der Drillos anno 1994 møter Vålerenga på Ullevaal 29. juli.

-  Vi ønsker at enda flere vil melde seg på. Konkurransen går helt opp mot kampdagen, sier Siem.

Skriv hvorfor!

Det er nå også klart hvem som blir konkurransevinnernes «faddere».

-  Rune Bratseth, kaptein på Drillos, tar seg av den som skal være med landslaget. På Vålerenga blir du tatt vare på av Freddy dos Santos, sier VIF-direktøren, og gir samtidig et tips som øker vinnersjansene.

-  Skriv en god begrunnelse for hvorfor du vil i troppen. Vi trekker nemlig ut tre svar: ett basert på riktig svar, og to fordi de har gode begrunnelser. Så trekker vi lodd mellom disse tre, og da har du jo bedre sjanser med en god begrunnelse, sier Siem.

Slik gjør du:

Slik gjør du hvis du vil spille med Drillos: Variant 1. Send kodeord VM94 og skriv navnet på den som var kaptein på laget den gang. Eks.: VM94 OLA NORDMANN Variant 2. Skriv kodeord VM94 og fortell begrunnelsen på hvorfor du må inn på laget. Meldingen sender du til 1980. EKS: VM94 Jeg vil spille fordi jeg er så god!

Vil du spille med Vålerenga? Da kan du også velge mellom to varianter: Variant 1. Send kodeord VIF og skriv hvem som er kaptein på Vålerenga. Eks: VIF OLA NORDMANN. Variant 2. Send kodeord VIF og gi en begrunnelse på hvorfor du skal spille med Vålerenga. Eks.: VIF Jeg vil spille fordi jeg er så god. Meldingen sender du til 1980

KLASSISK: Drillos anno 1994. Rune Bratseth (nr. tre fra venstre i bakre rekke) er utnevnt til fadder for dem som skal spille med Drillos.