- Spill mot oss!

VALLE HOVIN (Dagbladet): Prince Edward Boys skulle egentlig reist hjem til Zimbabwe i går etter å ha deltatt i Norway Cup, men flyet deres var fullt. Nå håper de noen har lyst til å spille mot dem i den ekstra uka de må bli i Norge.

Da Norway Cup-ledelsen fikk vite at Prince Edward Boys var akterutseilt, tok de kontakt med Vålerenga. Det gikk ikke lang tid før gutta var innlosjert i brakka på Valle Hovin. De sover på madrasser, og da Dagbladet var på besøk i går satt flere av spillerne og fulgte med på Vålerengas A-lag-trening.

- Vi har vært i Norge siden 27. juli og kom til andre runde i Norway Cup. Vi har heller ingenting i mot ei ekstra uke i Norge, sier lagleder Nathaniel Chipo Dozwa til Dagbladet.

Spiller mot Enga

Vålerenga tok imot med åpne armer da Norway Cup-ledelsen ringte og spurte om hjelp.

- Vi gjorde alt vi kunne for å løse problemet. Det er ikke luksusforhold de bor under, men det er det beste vi hadde, sier Terje Andersen i Vålerenga.

Det er Johan Vandeskog fra ungdomsavdelingen som skal ta seg av gutta, mens de er noen ekstra dager i hovedstaden.

- De skal blant annet spille mot et blandet Vålerenga-lag ledet av Håvard Lunde, sier Vandeskog.

- Den kampen vinner vi, sier Dozwa.

Søker motstandere

I går var Vandeskog opptatt med å ringe rundt til samtlige klubber i Oslo-området for å finne motstandere.

- Hvis det er noen som har lyst på en treningskamp mot et juniorlag, så kan de bare ta kontakt med oss. Afrikanerne ønsker primært å spille en kamp hver dag, sier Vandeskog.

I tillegg til å spille kamper, skal Prince Edward Boys også overvære Vålerengas førstedivisjonsoppgjør mot Kjelsås på lørdag. Det jobbes også med en tur til Tusenfryd.

<B>KOSTE SEG:</B> Tapiwa ligger på senga under Vålerengas trofeer og lytter til musikk. Utenfor bildet slår kameratene hans i hjel tid med å spille bordhockey.