Spill og vinn på Dagbladet.no

Vanskelig å tippe? Ikke nå lenger. Som første nettavis i Norge leverer Dagbladet.no odds- og tippetips til deg.

Tippeekspert Jon Sagbakken gir deg de siste oppdateringene på odds- og tippekupongen hos Dagbladet.no. 34-åringen fra Alvdal debuterer i dag både på papir og nett.

Han lover deg siste nytt om oddskampene - detaljene som ikke er kjent når avisa går i trykken lenge før kampstart.

- Det er veldig interessant at jeg kan endre tipsene om kvelden eller om morgenen hvis det skjer noe vesentlig i en kamp. Det kommer leserne til gode, sier Jon.

Grønt eller rødt tips

Han trekker fram en oddskamp lørdag som et eksempel på hvor nyttig nettipsene blir for de spillegale.

- I ettermiddag forandrer jeg tipset mellom Lørenskog og Lofoten. I går gikk Lofoten på en kjempesmell etter fem seirer, og nå forandrer jeg fra U til H.

Helt fram til spillestopp har Sagbakken muligheten til å gi deg viktig informasjon som kan redde oddskupongen.

- Er det store ting som dukker opp, kommer jeg til å forandre på tipset. Gå inn på Dagbladet.no like før du skal levere, sier Jon.

Hvor god er Sagbakken? Sjekk sjøl. Når kampene er ferdige dukker tippetegnet opp i rødt dersom han satset feil. Med rett tips blir tegnet grønt.

- Vurderingene mine er bunnsolide, selv om tipset ikke går inn. Er det en norsk kamp nedover i divisjonene jeg ikke vet noe om, ringer jeg klubbene direkte. Jeg setter tegnet etter hvor stor oddsen er også.

Diskuter med tippeeksperten

Sagbakken vil være tilgjengelig for deg både via e-post (jsa@dagbladet.no) og i et debattforum for tipping.

- Jeg tar gjerne i mot tips og meldinger. Hvis noen er uenige er det bare å sende en e-post til meg. Jeg skal prøve å diskutere på Dagbladet.no også, sier mannen som har vært hekta på fotball på han så Kevin Keegan for første gang i 1974.

Dagbladet.no gir deg ikke bare Norsk Tippings odds på kampene. Vi viser deg også internasjonale bookmakeres forslag der det foreligger.

- Hvis det er helt opplagt at noen gir brakodds i forhold til Norsk Tipping, er det klart at jeg anbefaler det. Men den pepperen Norsk Tipping får er ikke alltid rettferdig. De har et helt annet resultatkrav på seg enn bookmakerne.

Les Jon Sagbakkens odds- og tippetips!

Uenig med Jon? Delta i vårt tippeforum!

HJEMMESEIER:</B> Jon Sagbakken gir David Beckham og England tipset mot Mexico i vennskapskampen fredag kveld.