Spill på Lukkøye på nettet

Ole Lukkøye har gode odds til å vinne oppgjøret med Thomas Hansvoll. Mener bookmakerne.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Playoff.as la seint i kveld ut oddsspill på boksekampen mellom Ole 'Lukkøye' Klemetsen og Thomas Hansvoll i danske Odense fredag kveld. Bak selskapet playoff står blant andre de norske eierne Hallvard Flatland og Aller-gruppen.

Klemetsen er favoritt med oddsen 1,40. Det betyr at satser du 1000 kroner så får du 1400 tilbake hvis Ole innfrir. Oddsen på Hansvoll er 2,55.

Sover som Lukkøye

Det er også mulig å spille på om den enkelte bokser vinner åtterunders-kampen på poeng eller på knockout. En Lukkøye-knockout gir 2,25 ganger pengene, mens en Hansvoll-knockout gir 7 ganger innsatsen.

Spør du Team Klemetsen er de ikke i tvil om hvem det bør spilles på. Ole Klemetsen & Co er fulle av optimisme før fredagens kamp.

- Formen er veldig bra og jeg satser alt på å vinne, sier Ole til Dagbladet.

Det ryktes at du ikke får sove om nettene, men ligger våken og tenker på Thomas Hansvoll?

- Nei, det stemmer ikke. Jeg sover som Ole Lukkøye!

Har leid bondegård

Ole er i fleipehumør tre dager før det braker løs, men det betyr ikke at han ikke tar seriøst på fredagens kamp. Lukkøye har trent tøft tre uker i Spania og en uke i Danmark. Han har blant annet sparret 50-60 runder mot lettvekts-verdensmester Lou Del Valle.

- Det var en lett og fin sparring uten blod og tårer, sier pappa Big-John Klemetsen - som også er i kjempehumør tre dager før det braker løs.

- Husker du vi leide et slott sist gang vi var i Danmark, spør Big-John plutselig.

- Husker det - hva tenker du på?

- Denne gang har vi leid en hel bondegård, sier pappa Big-John og ler godt.

- Ole vinner

Onsdag er det pressekonferanse og torsdag er det innveiing før det braker løs i ringen i TV-kamp på fredag - og trener Max Mankowitch har klokketro på Lukkøye.

- RBK taper av og til mot dårlige lag, men de taper ikke mot Raufoss, sier Max og modererer seg litt.

- Forresten det var kanskje en drøy sammenlikning, sier Max før han fortsetter:

- Nei, jeg vedder en månedslønn på at Ole vinner. Ole er altfor rutinert til å undervurdere Thomas. Jeg har sett Thomas på trening den siste tiden, med Ole er bedre, sier Max Mankowitch.

Adressen du kan spille på er: Playoff.as

torbjorn.andersen@dagbladet.no

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer