- Spiller Champions League-finalen

David Beckham tror han kan spille fotball igjen om drøyt fem uker. Dermed rekker han VM i Japan/Korea - og E-cupfinalen.

Det skriver

The Sun i dag. Ifølge avisa er Beckham nå langt mindre deprimert, ettersom fotrotbruddet ikke viste seg å være så alvorlig som fryktet.

Beckham ble meid ned at Deportivos Pedro Duscher onsdag kveld og først ble det sagt at Beckham mistet resten av sesongen og VM-sluttspillet.

Nå har Uniteds medisinske støtteapperat lagt opp til at Beckham kvitter seg med gipsen allerede om 14 dager. Så skal han gå med ei skinne i ei uke til.

Etter det kan han begynne å trene seg opp. Målet er Hampden Park i Skottland 15. mai. Der spilles finalen i Champions League, og United er på plass dersom de slår Leverkusen i semifinalen.

Ifølge avisa kan Beckham klare sitt mål fordi han er den mest veltrente spilleren i Manchester United. Han trenger bare fire eller fem dager for å bli klar etter skade.

Foreløpig tør verken United eller England-manager Sven-Göran Eriksson å regne med Beckham framover.

- Jeg er sikker på at Manchester Uniteds støtteapperat vil gjøre alt de kan for at David skal blir helt frisk så fort som mulig. Alt vi kan gjøre nå er å vente å håpe, sier Svennis til Daily Mail.

(Dagbladet.no)