Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spiller finale med baby i magen

Susanne Glesnes droppet p-plasteret.

(Dagbladet.no): I sommer ble det mye ståk da sandvolleyballjentene Kathrine Maaseide og Susanne Glesnes spilte med p-plaster på skulderen under kampene i Aten-OL.

Jentene ble bedt om å droppe plasteret av IOC fordi det ble ansett som reklame, og nå er Susanne Glesnes gravid, melder BA.

Tilfeldig?

Definitivt ikke. Glesnes har nemlig hatt ønske om barn i lengre tid, og har advart flere ganger om at hun kunne komme til å legge karrieren på is for å stifte familie.

Nå har legene sagt at hun selv må bestemme hvor lenge hun kan spille opp mot fødselen. 15. januar reiser hun og BSI til Oslo for å spille cupfinale.

- Jeg prøver å trene som jeg pleier, men jeg får se hvor lenge jeg kan holde på. Jeg har hatt litt morgenkvalme, men det har gått greit, sier hun til BA.

Nå håper hun at barnet skal gi laget hjelp til å vinne finalen.

- Det blir gøy. Vi må satse på å vinne finalen med en ekstra medspiller på laget, ler Glesnes. Samboer og barnefar Espen Stensvoll blir også med til Oslo, da Nyborg spiller cupfinalen for herrer samme helg.

VORDENDE MOR: Det ble bråk da Susanne Glesnes og Kathrine Maaseide spilte med p-plaster under sommerens OL i Aten. Nå er førstnevnte gravid.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media