- Spiller for å spille god fotball

Iversen tenker ikke på å imponere Hareide.

(Dagbladet.no): • Tippeligaen direkte fra kl. 18

Steffen Iversen har ikke akkurat hatt noen enkel oppladning til kveldens tippeligaklassiker på Brann stadion.

Rosenborg-spissen ble ubønnhørlig sendt hjem til Trondheim av landslagssjef Åge Hareide da Iversen ikke klarte å møte til avtalt tid da landslaget hadde første samling i forbindelse med treningskampen mot Irland etter en sen bytur.

Det har imidlertid ikke ødelagt Iversens muligheter til å spille en sentral rolle i høstens VM-kvalifisering, og Hareide varslet at han kommer til å følge ekstra nøye med på hva RBKeren kommer til å foreta seg i under søndagens kamp mot de regjerende seriemestrene fra Bergen.

- Mennesker feiler og det er det rom for. Sånn sett er jeg ferdig med saken, fastslår landslagssjefen. Men Steffen må bruke tida godt nå. Jeg håper han gjør en kjempekamp mot Brann, selv om jeg ikke skal være partisk, sa Hareide til Dagbladet.no tirsdag.

Hovedpersonen selv tenker imidlertid ikke så mye på landslagssjefens tilstedeværelse på tribunen.

- Han følger sikkert med de fleste spillerne, han. Det er flere han skal se på. Jeg tenker ikke noe spesielt på det. Jeg skal spille for å spille god fotball, sier Iversen til adressa.no.

Det hersker uansett ingen tvil om at Iversen gleder seg til oppgjøret mellom to av gigantene i norsk fotball på en arena han trives på. 

-  Jeg har mange gode minner fra møtene med Brann. Supporterne gleder seg til fest, og det er bestandig liv og røre på Brann stadion, sier Steffen Iversen.

IKKE BEKYMRET FOR ÅGE: Steffen Iversen tenker ikke på å imponere ekstra foran Åge Hareide under kveldens storkamp mot Brann. Foto: Heiko Junge/Scanpix
IKKE BEKYMRET FOR ÅGE: Steffen Iversen tenker ikke på å imponere ekstra foran Åge Hareide under kveldens storkamp mot Brann. Foto: Heiko Junge/Scanpix Vis mer

• Tippeligaen direkte fra kl. 18

- Spiller for å spille god fotball