- Spiller ikke under Boork

- Jeg spiller ikke på landslaget så lenge Leif Boork er sjef, sier Anders Myrvold (tidligere NHL-proff, nå AIK) til Dagbladet.

Tidligere har Espen «Shampo» Knutsen (Djurgården) og de etablerte Vålerenga-spillerne Atle Olsen, Øystein Olsen og Rune Fjeldstad takket nei til landslagsspill av forskjellige grunner.

Myhrvold synes det har vært for mye negativt forbundet med landslaget.

- Jeg har hatt mange dype møter med Leif Boork. Etter landskampene har jeg tatt med meg alt det negative hjem. Spill på landslaget har gått ut over klubbhockeyen. Jeg har aldri fått tatt ut mer enn 50 prosent, verken her eller der, sier Myhrvold.

Leif Boork synes Myrvold svikter Norge, ikke landslagssjefen.

- Det er fedrelandet han skal stille opp for, ikke meg. I stedet for å gå i seg selv, skylder han på omgivelsene. Anders er bra i forsvarsspillet, men spiller for stygt. Det har jeg påtalt i to år, sier Boork. Han mener Anders Myrvold (og Atle Olsen) har et selvbilde i Norge som ikke stemmer helt med virkeligheten.

- Skal vi komme noen vei, må spillerne ha holdninger og slutte med all selvfokuseringen. Ikke opptre som Anders Myrvold nå gjør, sier Leif Boork.