TIL Å STOLE PÅ. Tom Erik Solberg mener Alm Taragon fortsatt er en hest å stole på for spillerne. Onsdag er de storfavoritter i V75. Foto: HESTEGUIDEN.COM.
TIL Å STOLE PÅ. Tom Erik Solberg mener Alm Taragon fortsatt er en hest å stole på for spillerne. Onsdag er de storfavoritter i V75. Foto: HESTEGUIDEN.COM.Vis mer

-Spiller ingen rolle hvor vi havner

Solberg har folkebankeren i V75-spillet.

Klikk her og grip sjansen. 44 millioner i jokerpotten på en onsdag!

- Alm Taragon nærmer seg et tap. Men jeg tror ikke det skjer ennå.
Denne hesten kan man stole på, sier Tom Erik Solberg.

Det dreier seg om en såkalt folkebanker i spillet. Og hesten står helt nydelig inne i grunnlaget i et løp som er ganske spesielt utskrevet. Det er startgrunnlag pr. 2. oktober som gjelder.
Etter det har Alm Taragon tjent 180.000 kroner på tre løp.
Faktisk har Alm Taragon så høyt grunnlag, at den egentlig ikke er startberettiget i V75-løpet onsdag. Men den spesielle klausulen at det var grunnlaget 2. oktober som gjelder, gjør at hesten har fått en tidlig julepresang.

- Femte sporet i volten skal heller ikke by på noe problem. Jeg får kanskje ikke teten. Jeg ser for meg at Geir Vegard Gundersen kommer til å prøve seg litt med Lome Brage. Men jeg vet jo ikke hva som skjer om jeg velger å forsøke på teten.

Uansett tror jeg ikke det spiller noen rolle hvor vi havner underveis.

Hesten er jo rett og slett superbra, sier Solberg.

Flere sjanser

Han har flere sjanser denne kvelden.

- Jeg tror Support Vacation er den beste hesten. Bare det blir litt fart i løpet, tror jeg hun kan ta alle mot slutten.

Jeg vil forsøke å lede hele veien med Amoreena. En tre-åring som er i fin utvikling.

Alt må løse seg for Mosquito De Mill, som det gjorde forrige gang. Det er vel tvilsomt at det skjer to ganger etter hverandre, avslutter Tom Erik Solberg.