Spiller løp ned dommeren i Raufoss

Tor Eddie Johansen annullerte scoringen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Under en fotballturnering på Raufoss i helgen ble en dommer løpt ned av en spiller. En annen dommer opplevde at en guttespiller dro ned buksa foran ham.

Spilleren som løp ned dommer Tor Eddie Johansen fra Vardal skal tilhøre en profilert Oslo-klubb.

Det kokte over for spilleren da Johansen annullerte en scoring. Både dommeren og vitner som var til stede bekrefter at det hele ble gjort med vilje, skriver Oppland Arbeiderblad.

- Jeg så ikke vedkommende og var derfor også uforberedt på hva som var i ferd med å skje. Men jeg ble altså meid ned og rullet flere meter bortover kunstgresset. Fortumlet så jeg at lagkameratene kom og dro vekk spilleren, forteller Johansen som også slo seg i fallet.

Etter kampen skal lagkameratene ha beklaget episoden på det sterkeste mens spilleren som utførte handlingen måtte holdes igjen på innbytterbenken.

Hendelsen blir nå rapportert inn på vanlig måte til Indre Østland Fotballkrets. Der bestemmes det om saken skal behandles på kretsnivå eller oversendes Norges Fotballforbund sentralt.

En guttespiller fra Toten kommer også til å bli rapportert til fotballkretsen etter å ha vist fingeren og dratt ned buksa og vist baken til en annen dommer.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer