PÅ TRIBUNEN MOT MOLDE: Martin Andresen får ikke ledet laget mot Molde til helga. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIX
PÅ TRIBUNEN MOT MOLDE: Martin Andresen får ikke ledet laget mot Molde til helga. Foto: Stian Lysberg Solum / SCANPIXVis mer

Spiller-Martin utvist - også Trener-Martin må sone

Andresen på tribunen mot Molde.

||| (Dagbladet): Martin Andresen ble for en drøy uke siden utvist i en kamp han spilte for andrelaget til Vålerenga. Som følge av dette får han ikke lede Vålerenga mot Molde i Tippeligaen.

- NFF gjør oppmerksom på at spiller, trener eller leder som er ilagt karantene for mer enn én kamp, ikke kan delta på noe lag før soning har funnet sted. Vedkommende som har karantene kan ikke spille, oppholde seg i teknisk område eller fra annet område lede laget i de kampene karantenen gjelder.

- Dette innebærer at Martin Andresen ikke kan lede Vålerenga som trener i Tippeligaen før han har sonet karantenen på to kamper for Vålerenga 2 i 2. divisjon, skriver Disipilinærutvalget i en pressemelding.

Andresen ble utvist i rekruttkampen mot Os forrige mandag, et oppgjør som endte 4-4.

- Martin fikk to gule kort i samme situasjon. Det første kom etter en takling, og det skjønner vi ikke mye av. Det andre fikk han for en spontanreaksjon. Vi synes det var hardt dømt, sa rekruttrener Raymond Mikkelsen til klubbens hjemmeside etter kampen.

Andresen sto over andrelagskampen mot Manglerud-Star i går og må sone mot Stabæk 2 (30. august). I denne perioden spiller førstelaget én kamp - noe som betyr at Vålerenga må klare seg uten Andresen på benken mot Molde førstkommende helg.

Den kampen må også Daniel Berg Hestad stå over. Han ble utvist mot Rosenborg på søndag, og er i dag ilagt to kampers karantene. Tidligere Vålerenga-spiller Magne Hoseth pådro seg gult på Lerkendal, så også han mister kampen mot VIF på Aker Stadion.