MINNES: Knut Torbjørn Eggen har satt sitt preg også på fotballklubben i Moss.Foto: Dagbladet
MINNES: Knut Torbjørn Eggen har satt sitt preg også på fotballklubben i Moss.Foto: DagbladetVis mer

Spiller med sørgebind for Knut Torbjørn Eggen

Moss FK på treningsleir i Tyrkia.

(Dagbladet): Mandag kveld gikk Knut Torbjørn Eggen bort, 51 år gammel.

I går ble den tidligere FFK- og Moss-treneren hyllet av et samlet Fotball-Norge.

Moss FK og spillerne vil hedre sin ekstrener ved å bruke sørgebind de neste kampene, skriver klubbens hjemmeside.

- Elitespillerne til Moss Fotballklubb, som for øyeblikket er på treningsleir i Tyrkia, har mottatt det tunge budskapet og det er besluttet at de kommende kampene skal spilles med sorte sørgebind for å hedre en bauta i klubbens historie.

Klubben har lagt ut minneord fra klubbstyret, der Eggens rolle på Melløs beskrives, først som trener så som utviklingsansvarlig.

Ordene Moss FK bruker om Eggen er: Kunnskapsrik, inspirerende, faglig sterk. humør og entusiasme.

- Det varmer oss i Moss Fotballklubb å se alle de fine ord som har blitt gjort Knut Torbjørn til del etter hans tragiske bortgang, da dette beviser at han har berørt utrolig mange mennesker på sin vei, i Moss, i resten av landet, på fotballarenaen og i det daglige liv.

Allerede i går understrekte styreleder Geir Henæs i Moss FK overfor Dagbladet hvor mye Eggen har betydd for mossekråkene.

- Han har vært veldig viktig for Moss Fotballklubb, og vi er utrolig takknemlig for alt det han har gjort for klubben. Det er så tragisk det som har skjedd nå, og det var ikke en enkel beskjed å få i dag tidlig, sa styreleder Geir Henæs i Moss FK til Dagbladet.