- Spiller mer offensiv fotball i Brann

Askar med tre mål på tre kamper etter overgang fra FFK. Se målene her!

MOLDE (Dagbladet) Etter å ha banket inn sitt tredje mål på like mange kamper for sin nye klubb, legger ikke den tidligere Fredrikstad-spilleren Amin Askar skjul på at han nyter den nye tilværelsen som kantspiller i et mer offensivt Brann.

- Brann er et bedre lag enn Fredrikstad og vi spiller en mer offensiv fotball i Brann der jeg får ligge høyere på banen, sier Askar når han blir bedt om å forklare hvorfor han ligger øverst på Tippeligaens toppscorerliste med sine tre mål.

Brann-spilleren topper også Dagbladets spillerbørs med 6,67 så langt denne sesongen. Han ligger likt med Haugesund-spiller Nikola Djurdjic.
I Fredrikstad spilte 27-åringen mest på backplass og fikk bidra lite i angrep, noe som resulterte i kun ett mål i løpet av hele 2011-sesongen.

- Jeg får bedre muligheter til å avslutte nå, siden jeg kommer i bedre posisjoner her enn hos et lag som ligger bakpå, sier Askar med et dårlig skjult stikk til sin gamle klubb.
- Fortjente mer Og for et kremmerhus av et mål han stod for i gårsdagens 1-2-tap for Molde. Askar skjærte frekt inn fra sin venstreside og banket lærkula så hardt fra 25 meter at Espen Bugge Pettersen knapt rakk å reagere. Ballen føk høyt oppe i Molde-keeperens venstre hjørne og i mål.

Det er små marginer når det gjelder slike mål, sier Askar, som mener Brann har fått dårlig uttelling i sesonginnledningen.

- Målmessig har det gått bra for meg, men ikke poengmessig. I dag hadde vi fortjent ett poeng, mener Askar.

- Dårlig uttelling Brann-trener Rune Skarsfjord er enig med sin toppscorer om dårlig uttelling for sitt lag til nå i sesongen.

- Med størrelsen på sjansene vi har mot Molde, er det helt utrolig at vi ikke sitter igjen med mer enn det vi gjør, sier Skarsfjord oppgitt.

Spesielt i andre omgang burde Brann ha scoret på flere av sine store sjanser. Kim Ojo headet i stolpen fra 8-9 meters hold i det 71. minutt og innbytter Kristoffer Barmen undrer nok fortsatt på hvordan han kunne la være å score på sin utrolige dobbeltsjanse på overtid.   Skarsfjord er skuffet over at Brann ikke fikk med seg ett poeng i fra Molde.

- Vi har de tre største sjansene i første omgang og flere store etter hvilen. Det føles ganske rart å stå igjen med bare ett mål, sier Skarsfjord til Dagbladet.