- Spiller mot Chelsea

LONDON (Dagbladet): Klokka 22.00 i går kveld: Andreas Lund er klar for Drillo og debut mot Chelsea i morgen. Legen sa OK til Lunds knær og Rune Hauge forhandlet fram hans personlige kontrakt. - Det blir tøft å debutere, men den utfordringen tar jeg. Jeg får bruke noe skittentøy.

Sier Andreas Lund og ler til Dagbladet i går kveld. Hans prislapp fra Molde til Wimbledon er 2,5 millioner pund, cirka 34 millioner norske.

Sørlendingen med scoringshodet så fram til en engelsk natt i agent Hauges London-leilighet.

Gode knær

- Jeg reiste tidlig fra La Manga og landet i London klokka tre, deretter har det gått i ett med møter, legesjekk og forhandlinger. Nå er jeg ganske sliten, men godt fornøyd. Gleder meg, sier Lund som forrige gang han skulle til engelsk fotball, Coventry i 1998, ble stoppet av dårlige knær og et lege-nei.

- Det gikk bra nå, sier Lund.

- Drillo har sagt at du skal rett på laget i morgen mot Chelsea?

- Ja, hvis det blir slik, så tar jeg den utfordringen, sier Lund.

Sove hos agenten

- Hva gjør du nå?

- Nå skal jeg få meg noe å spise og så sove over her hos Rune.

- Trening fredag (i dag) med Wimbledon?

- Ja, det regner jeg med og det er noen siste papirer som skal underskrive før fristen klokka 12.00 fredag, sier Lund.

Papirene Lund-kommisjonen snakker om er lisensen som må sendes til Det engelske fotballforbundet (FA).

- Har du med deg noe reint tøy fra La Manga, da?

- Nei, bagen er full av skittentøy, får bruke det verste mot Chelsea for å skremme dem litt, sier sørlendingen med humor i stemmen.

Agent Rune Hauge virket også godt fornøyd. Han har nok en gang fått Kjell Inge Røkke til å åpne Wyndmores pengeskap. Mer presist: pengene flyttes fra et rom til et annet ettersom Wyndmore eier både Molde og Wimbledon.

Drillos forklaring

Tidligere i går var vi innom Wimbledons treningsfelt og der var Drillo glad og håpet på Lund.

- Han spiller fra start mot Chelsea i morgen, sa Drillo.

- Du har flere ganger denne sesongen sagt at klubben ikke har penger, men nå var det plutselig 34 millioner cash, hva sier du til det?

- Det er det jeg har fått beskjed om og forholdt meg til: at vi må selge før vi handler, men denne handelen er spesiell også. Den er innenfor det samme selskapet, sier Drillo. Som heretter er manager for The Viking Dons.