Spiller på Cantona og Spice Girls

Sports- og spilleglade briter kan sette penger på alt fra Eric Cantonas comeback i engelsk eliteserie til hvorvidt Spice Girls kommer til å synge Englands fotballandslags offisielle VM-sang.

På en oddsliste lagt fram i dag står Cantona-comeback innen utgangen av 1998 til 11 i odds, mens det gir 21 ganger pengene om «krydderjentene» synger VM-sangen til England.

Mer sannsynlig er det, ifølge bookmakerne, at Oasis-brødrene Noel og Liam Gallagher kjøper favorittklubben Manchester City i løpet av neste år. Det gir bare ni ganger innsatsen.

Bookmakerne signaliserer liten tro på den hjemlige Formel 1-kjøreren Damon Hills ferdigheter ved å tilby hele 17 i odds på at han vinner Storbritannias Grand Prix neste år. Hill var verdensmester i fjor, men da hadde han den beste bilen. Det har han ikke lenger.

Ingen respekt

Bookmakerne har heller ikke særlig respekt for Skottlands sjanse i fotball-VM, i gruppe med blant andre Brasil og Norge. De som tipper på at skottene blir slått ut i gruppespillet får bare 1,5 i odds. Spill på at Skottland må reise hjem uten å ha scoret mål står i bare ni, og skotsk VM-triumf i hele 100.

Spill på at England blir slått ut i gruppespillet gir fem i odds, mens Glenn Hoddles lag gir åtte ganger pengene om det vinner VM-finalen. Alan Shearer er favoritt (tre i odds) til å bli engelsk toppscorer, selv om han har vært skadd i snart et halvår.

I andre idretter står England i «bare» tre ganger pengene til å vinne en test-serie i cricket mot De vestindiske øyer for første gang på 30 år. Men det har mer å gjøre med Karibia-lagets problemer enn med Englands styrke.

Det særeste sports-veddemålet gjelder jockeyen Frankie Dettori. Det gir 1000 ganger pengene dersom han vinner Melodi Grand Prix for Italia i 1998.
(NTB)