Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Spiller på smertestillende

PÅRÅSEN (Dagbladet): 1. runde UEFA-cupen: Lillestrøm- Dinamo Moskva 3- 1. Per Magne Misund (29) spilte en god kamp i LSK-buret, men én episode trakk ned helhetsinntrykket: Moskva-skuddet fra 35 meter som gled i mål.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

- Slike mål slipper jeg inn én av 1000 ganger, og jeg hadde nok greid å holde ballen hvis jeg hadde fått prøve på nytt. Jeg får håpe at det ikke er dette målet som gjør at vi ikke avanserer i europacupen om to uker, sier Misund til Dagbladet.

Avrevet leddbånd

Han har vært borte fra fotballbanen i sju uker grunnet avrevet leddbånd. I går tygde han tabletter for å prestere.

- Jeg går fortsatt på smertestillende tabletter, innrømmer Misund.

Han fikk sjansen i LSK-målet, fordi førstekeeper Emille Baron spiller OL-fotball i Sydney.

- Målet er å få en fast plass i LSK-målet, men det er ikke lett når du konkurrerer mot Norges desidert beste keeper, sier Misund.

Opplagt Kristinsson

Lillestrøm spilte en god kamp mot Dinamo Moskva. Banens beste var Runar Kristinsson med to flotte scoringer. Han stupheadet inn 1- 0 etter et nydelig innlegg fra Stian Berget før han satte kontant 2- 0 i nettet fra kort hold.

  • 3- 1 målet var også en perle. Magnus Kihlberg brukte kneet fra 20 meter og ballen gikk elegant over russernes keeper.

- Jeg tenkte jeg skulle ta ballen på hel volley, men det hadde jeg ikke tid til. Men det gikk jo greit å bruke kneet også, sier Magnus Kihlberg, som fortsatt ikke vet hvor han spiller neste sesong.

<B>TABBE :</B>Keeper Per M. Minsund slapp inn et tullemål i gårsdagens kamp.