Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

- Spiller veldig bra golf

Suzann Pettersen (20) spiller sin første turnering på fem måneder i Australia. Hun er veldig fornøyd med spillet sitt, men ikke med hodet.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Dette er årets første turnering på Europa-touren. I fjor ble Suzann årets nykommer på Touren. Golfesset ligger én over par etter to dagers spill på The Royal Pines Golf Club i Queensland, det samme gjør Cecilie Lundgreen. Begge er klare for videre spill i dag og i morgen.

- Jeg spiller mye bedre golf enn jeg scorer, sier Suzann til Dagbladet. no. - Jeg føler at jeg kan gå en 60-runde når som helst.

Hun forteller at hun ligger milevis foran fjoråret golfmessig. Da var hun mye skadd, og spilte ikke turneringene i Australia.

- Slagene mine er veldig bra, men jeg merker at jeg ikke har prioritert puttingen, sier Suzann.

Det fikk hun merke på hull to i går. Hun fikk en trippelbogey, og stønner litt når hun skal beskrive hvorfor.

- Jeg havnet i greenbunker, slo ballen ut altfor hardt og så duffet jeg det neste slaget, sier 20-åringen. - Men jeg hevet spillet raskt igjen.

Hun hadde fem birdies på runden, men med tre bogeys og en trippelbogey endte dagen på én over, og det samme totalt. Hun deler 37. plassen med Cecilie Lundgreen. Men det er ikke mer enn fem slag opp til topp 10.

- Det er to runder igjen å spille, sier Suzann Pettersen. - Jeg koser meg utpå banen, og kan når som helst slå til med en veldig bra runde.

,Vibeke Stensrud er tredje norske på Europa-tour-åpningen i Australia. Hun ligger hele sju over par, og misset cuten med en 98. plass. Tyske Elisabeth Esterl leder turneringen med ni under par.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!