Spiller vennskapskamp

Det har gått noen kuler varmt mellom Anja Andersen og de tidligere BSK-spillerne Kjersti Grini og Susann Goksør. I pinsen spiller imidlertid Anja og Kjersti på samme lag igjen.

Det blir full rulle med Anjas Dream Team i Danmark i pinsen. Urokråka har lagt opp til den rene signingsferden for håndballfrelste i byene Kolding, København og Odense.

TV sender direkte fra kampene, det blir show og moro for alle pengene. Garantert en publikumsvinner for danskene, som elsker Anja og hennes håndballkunster. Bækkelaget-spilleren har plukket ut verdens beste håndballspillere til å underholde.

Ikke på plass

Kjersti Grini får dermed sjansen til å spille på samme lag som Anja, Cecilie Leganger og Trine Haltvik.

I dag spiller Bækkelaget match i e-cupen for serievinnercupen i Romania. Den har selvsagt førsteprioritet for Anja akkurat nå. Men hun gleder seg stort til drømmespillet på hjemmebane i slutten av mai måned.

- Det er noe jeg har jobbet for lenge. Og jeg har fått med meg verdens beste spillere, sier hun.

Susann Goksør er ikke med i Anjas Dream Team. Den tidligere BSK-spilleren hadde heller ikke kunnet, om hun hadde blitt invitert:

For Susann gifter seg nemlig med Svein-Erik Bjerkrheim på pinseaften.

De tidligere BSK-spillerne Gitte Madsen (snart klar for BSK igjen) og Camilla Andersen er selvskrevne stjerner på Dream Team-laget.

Det er også supervingen Anette Hoffmann og Larviks keeper, Lena Rantala. Koreanske Hong er også invitert til å spille gla'håndball hos verdens beste håndballnasjon.

Vil spille i Norge

Anja har lagt inn bud om å få kjøre det samme showet i Norge. Men Håndballforbundet og president Tor Lian er ikke overvettes begeistret for ideen. Solo-innspill ä la Anjas Dream Team gir ikke forbundet den styringen det ønsker.

Men før pinseshowet i Danmark har både Anja Andersen og Kjersti Grini viktige ting å tenke på:

  • Kjersti sliter med vondt bein og må pleie skaden.
  • Anja og Bækkelaget spiller en uhyre vanskelig e-cup-kamp i dag.

BSK møter det rumenske laget Silcotub Zalau i den første semifinalen i cupvinnercupen.

<B>DREAM TEAM: I fjor var de ikke verdens beste venner, Kjersti Grini og Anja Andersen. I pinsen spiller de på samme lag igjen - av glede.